XXV Mäntän kuvataideviikot 13.6.-31.8.2021

XXIV Mäntän kuvataideviikot 16.6.-1.9.2019

Ajankohtaista

Ennakkolippujen myynti on alkanut!

2021 Mäntän kuvaideviikkojen ennakkoliput ovat nyt myynnissä. Osta / varaa omasi verkkokaupastamme! Näyttelykeskus Pekiloon voidaan ottaa koronarajoitusten vuoksi kerrallaan vain tietty määrä näyttelyvieraita. Mikäli sisällä näyttelyssä olevien kävijöiden maksimäärä saavutetaan, sen jälkeen saapuvat joutuvat odottamaan vuoroaan. Jos haluat varmistaa, että pääset näyttelyyn tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan, niin silloin kannattaa ostaa / varata ennakkolippu. Lue lisää!

XXV Kuvataideviikkojen taiteilijat

XXV Mäntän kuvataideviikoille on kutsuttu mukaan 47 taiteilijaa / taiteilijaryhmää. Heistä koostuu yhteensä 62 taiteilijan joukko, sillä nykytaiteilijat työskentelevät yhä useammin pareittain tai työryhmänä. Näyttely tuo raikkaasti esiin nykytaiteen moninaisuuden: taiteen keinojen, tyylien, näkökulmien, kielten ja kansallisuuksien kirjon. Lähes puolella taiteilijoista on monikulttuurinen tausta. 55 taiteilijaa 62:sta on mukana Kuvataideviikoilla nyt ensimmäistä kertaa. Lue lisää!

Anna Ruth kuraattoriksi

XXV Mäntän kuvataideviikkojen kuraattoriksi on valittu Anna Ruth (s. 1975). Ruth on kanadalaislähtöinen, Jyväskylään asettunut kuvataiteilija, palkittu taidetapahtumien järjestäjä sekä monipuolinen kulttuuritoimija. Lue lisää!