XXV Mäntän kuvataideviikot 13.6.-31.8.2021

Mäntän kuvataideviikot 2021

Näyttely 2021

Vuoden 2021 Mäntän kuvataideviikkojen teemana on Erehtyminen / To Err Is Human. Näyttely on avoinna 13.6.–31.8.2021. Kuraattori Anna Ruthin kokoama näyttely tuo raikkaasti esiin nykytaiteen moninaisuuden. Mukaan on kutsuttu 47 taiteilijaa / taiteilijaryhmää.

Kuraattori

XXV Mäntän kuvataideviikkojen vuoden 2021 kuraattori on Anna Ruth. Ruth on kanadalaislähtöinen, Jyväskylään asettunut kuvataiteilija, palkittu taidetapahtumien järjestäjä sekä monipuolinen kulttuuritoimija. Lue lisää!

Taiteilijat

XXV Kuvataideviikoille on kutsuttu 47 taiteilijaa / taiteilijaryhmää. Heistä koostuu yhteensä 62 taiteilijan joukko, sillä nykytaiteilijat työskentelevät yhä useammin pareittain tai työryhmänä. Näyttely tuo esiin maamme nykytaiteen moninaisuuden: taiteen keinojen, tyylien, näkökulmien, kielten ja kansallisuuksien kirjon. Lähes puolella taiteilijoista on monikulttuurinen tausta. 55 taiteilijaa 62:sta on mukana Kuvataideviikoilla nyt ensimmäistä kertaa. Lue lisää!

Katso kartta taiteilijoiden teosten sijainnista näyttelykeskus Pekilossa ja sen ympäristössä.

Käsiohjelma

XXV Mäntän kuvataideviikkojen käsiohjelma (pdf) on saatavissa myös verkkoversiona. Käsiohjelmaa on jaossa maksutta myös näyttelykeskus Pekilolla.

Turvallisesti Pekilolla

Tehdään yhdessä käynnistäsi näyttelykeskus Pekilossa mahdollisimman turvallinen! Näitä ohjeita seuraamalla se onnistuu.

Anna meille palautetta

Vierailitko jo Kuvataideviikoilla? Auta meitä kehittämään tapahtumaamme antamalle meille palautetta. Verkkopalautteen antaminen vie vain noin kolme minuuttia. Palautelomakkeeseen.